Bij Boersma’s Appartementen hebben we regelmatig aanbiedingen. Een paar nachten Schiermonnikoog voor de helft van de prijs, korting op een midweek of een weekje vakantie met twintig procent korting: wij hebben vaak een scherp geprijsde aanbieding. Onze aanbiedingen variëren van een enkel nachtje tot een compleet arrangement.

Heerlijk genieten van de November wandelmaand?

Kom genieten bij Boersma’s Appartementen tijdens de “November wandelmaand”! Samen met echte eilandgidsen op pad of juist lekker zelf kiezen, alles is mogelijk tijdens de “November Wandelmaand”.

De wandelmaand bestaat uit de onderstaande thema’s en heeft voor iedereen iets te bieden.

 

Op pad met de boswachter;

Ervaren gidsen van Natuurmonumenten nemen u mee de natuur van het Nationaal Park Schiermonnikoog in, op zoek naar herfstvogels of bijzondere paddenstoelen.

Cultuurhistorisch wandelen;

Eilander gidsen nemen u mee op een reis door de tijd, langs kenmerkende plaatsen en gebouwen in en om het dorp Schiermonnikoog. Onderweg hoort u spannende verhalen over bijvoorbeeld het zeevarende bestaan van de eilanders.

Culinair wandelen;

De culinaire wandeling voert u langs gezellige restaurants, kroegjes en bijzondere plekken op het eiland. U loopt in eigen tempo een mooie wandelroute langs vijf sfeervolle locaties, waar u een smaakvol gerechtje en drankje geserveerd krijgt.

Zelf op pad;

Wandelen is de uitgelezen manier om te genieten van de pure, ruige natuurlijke schoonheid van het Nationaal Park Schiermonnikoog in het najaar. Er zijn diverse wandelingen beschikbaar om mee op pad te gaan en te genieten van de immense ruimte.

Tijdens de gehele November wandelmaand hebben we een korting van € 35,- of € 50,- per boeking*. Wilt u er deze wandelmaand bij zijn, reserveer dan direct één van onze appartementen!.

* bij een boeking van minimaal 2 nachten ontvangt u € 35,- korting en bij een boeking van 5 of meer nachten ontvangt u zelfs € 50,- korting.

Contactgegevens

Boersma's Appartementen
Middenstreek 6
9166 LN Schiermonnikoog

Betaalmogelijkheden

BTW-nr: NL856008813B01
KVK-nr: 65177495

Back to Top